Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aims/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/wp-core-hooks/post/class-wpml-remove-pages-not-in-current-language.php on line 27
class="page-template-default page page-id-1513 page-child parent-pageid-1021 et_monarch et_pb_button_helper_class et_non_fixed_nav et_show_nav et_cover_background et_pb_gutter et_pb_gutters3 et_primary_nav_dropdown_animation_fade et_secondary_nav_dropdown_animation_fade et_pb_footer_columns4 et_header_style_left et_pb_pagebuilder_layout et_smooth_scroll et_full_width_page et_divi_theme et-db et_minified_js et_minified_css">

Ajuts econòmics

AIMS 2018 compta amb dues línies d’ajut:

Beques del Gremi d’Editors de Música de Catalunya

El GEMC ofereix un total de 5 beques de 450€ per a l’Acad’emia de Vents i Cordes.

  • Per a sol·licitar una subvenció GEMC cal enviar un correu electrònic a info@aims.cat amb la informació que es sol·licita a continuació (no hi ha un formulari d’inscripció específic)
  • Els alumnes que vulgueu optar a aquestes beques heu d’enviar un enregistrament d’una peça de la vostra elecció (clica) del llistat d’obres proposada per les editorials del gremi amb l’aprovació del claustre de professors de l’AIMS 2018. Els vídeos s’han d’enviar per correu electrònic a info@aims.cat a través de WeTransfer o Dropbox.
  • Els enregistraments (vídeos) de l’admissió quedaran a disposició dels editors.
  • Els beneficiaris de les beques hauran d’interpretar l’obra seleccionada en, com a mínim, un concert de l’AIMS Festival.

Data límit de sol·licitud: 1 de febrer 2019
Data límit d’enviament del video: 31 de març 2019

Ajuts de l’AIMS Fundació

L’AIMS Fundació ofereix beques totals o parcials.
Requeriments bàsics per sol·licitar ajuda econòmica de la Fundació:

  • Per a sol·licitar un ajut de l’AIMS Fundació cal d’enviar un correu electrònic a info@aims.cat amb la informació que es sol·licita a continuació (no hi ha un formulari d’inscripció específic)
  • Per tal d’accedir a aquests ajuts cal haver sol·licitat prèviament una Beca del Gremi d’Editors de Música de Catalunya.
  • Carta breu de motivació (enviar per correu electrònic a info@aims.cat)
  • Vídeo de 10 minuts interpretant 2 obres de la teva elecció de diferents períodes i estils. El vídeo s’ha d’enviar per correu electrònic a info@aims.cat a través de WeTransfer o Dropbox.
  • L’AIMS Fundació es reserva el dret de demanar informació fiable sobre la situació econòmica familiar.

Data límit de sol·licitud: 1 de febrer 2019
Data límit d’enviament del video: 31 de març 2019