Inscripció/Preus/Pagament

Inscripció

 1. Cal omplir el formulari d’inscripció  i realitzar un pagament de 200€ (100€ per als alumnes de Roel Dieltiens) en reserva de plaça. Aquest import només serà retornat en cas que l’alumne no hagi estat admès a l’Acadèmia.
 2. Els professors d’AIMS faran una selecció dels alumnes en base a audicions. L’alumne ha d’enviar un breu enregistrament a info@aims.cat mitjançant WeTransfer o bé enllaços de YouTube o altres.
 3. L’alumne rebrà un correu confirmant o no la seva plaça a l’AIMS 2021.
 4. En cas de ser acceptat a l’Acadèmia s’ha de realitzar en un termini de 15 dies la resta del pagament de 700€ (400€ per als alumnes de Roel Dieltiens).
 5. Tan sols es retornarà l’import total abonat en cas que l’alumne hagi de cancel·lar la seva participació per malaltia, raons personals importants o per causes de força major.
 6. Si l’estudiant decidís arribar uns dies abans o quedar-se més dies haurà de pagar 25€ per persona per dia (inclou habitació i esmorzar). S’haurà de fer el pagament abans de l’inici del curs.

Data límit d’inscripció: 15 de juliol de 2021

Preu

Quota d’inscripció: 200€ (100€ per als alumnes de Roel Dieltiens)

Preu de el curs: 320€ (125€ per als alumnes de Roel Dieltiens)

 • Un mínim de 4 (2 per als alumnes de Roel Dieltiens) classes amb el professor seleccionat
 • Accés com a oient a totes les classes de tots els professors
 • Participació a l’orquestra i grups de cambra (prèvia selecció per part del claustre de professors)

Allotjament i Menjars (esmorzar & dinar): 380€ (175€ per als alumnes de Roel Dieltiens)

 • Allotjament*
 • Esmorzars*
 • Dinars*
 • Transport i entrada als concerts de l’AIMS Festival
 • Els sopars no estan inclosos. Generalment tenim concerts i viatges planificats; són bons moments perquè els alumnes es coneguin entre si.

Total:
900€ (400€ per als alumnes de Roel Dieltiens)

Els estudiants que siguin membres de ESTA España tindran un 10% de descompte. Sol·licita un certificat de soci actiu a info@estaespana.es i envia-ho a info@aims.cat.

* Els estudiants de Sergey Ostrovsky, Andriy Viytovych, Noémie Bialobroda, Hillel Zori, Peter Thiemann, Seon-hee Myong obtindran allotjament del 30 de juliol al 10 d’agost, esmorzar del 31 de juliol al 10 d’agost i dinar del 31 de juliol al 9 d’agost. Els membres de l’orquestra obtindran tots els dies addicionals gratis fins al 16 d’agost.
Els estudiants de Roel Dieltiens tindran allotjament del 4 al 9 d’agost, esmorzar del 5 al 9 d’agost i dinar del 5 al 8 d’agost. Els membres de l’orquestra obtindran tots els dies addicionals gratis fins al 16 d’agost.
Els estudiants de Simone Zgraggen, Barbara Doll, Laure Gaudron, Liana Gourdjia rebran allotjament del 4 al 16 d’agost, esmorzar del 5 al 16 d’agost i dinar del 5 al 15 d’agost.

Forma de pagament

Pots pagar per transferència bancària o bé amb targeta de crèdit. En cas que realitzis el pagament per transferència és important que el NOM DE L’ESTUDIANT figuri en el concepte. Dades bancàries:

IBAN: ES43 0182 3862 6602 0160 6822
Nom del Banc: BBVA
C/ Castell, 21
25280 Solsona (Lleida)