info@friendsofaimsus.org
10755 Scrips Poway Parkway
Suite 437
San Diego, CA 92131 USA

How to donate

AIMS Amics dels EUA és una organització sense ànim de lucre als Estats Units d’Amèrica. Donem suport a l’AIMS Fundació i en difonem la missió i els objectius, implementant i desenvolupant els diferents programes. També oferim la recaptació de fons als EUA, molts dels quals ajuden a donar suport a les activitats de l’AIMS Fundació.

Som una entitat exempta (501 (c) 3) d’impostos. Alguns dels objectius de l’AIMS Amics dels EUA són:

  • Augmentar la consciència pública de la importància i l’impacte de la música clàssica a les famílies, les persones i la societat en general. La música clàssica transcendeix l’edat, la religió, la nacionalitat i fins i tot el temps. Creiem que la música ofereix un reconeixement mutu i una experiència comuna entre les persones la qual cosa les fa ser més capaces de construir una societat millor.
  • Augmentar el nombre de concerts i experiències musicals de l’AIMS fent-los disponible a la xarxa, i en casos especials, duent a terme concerts en directe amb els professors i estudiants de l’AIMS.
  • Identificar joves músics talents i proporcionar-los informació i ajuda econòmica perquè puguin participar en els diferents programes de l’AIMS.
  • Elaborar diversos projectes de Música i Tecnologia que ajudin professors i estudiants de música i també músics destacats.
  • Proporcionar subvencions a altres organitzacions dels EUA i d’altres llocs, perquè puguin tirar endavant projectes que beneficiïn els objectius de l’AIMS Fundació en general.
  • Iniciar diverses accions de recaptació de fons als EUA per ajudar activitats, projectes i subvencions de l’AIMS Amics dels EUA i endegats per l’AIMS Fundació.

La donació filantròpica és la principal font d’ingressos de l’AIMS Amics dels EUA. Fem tot el possible per mantenir informats a tots els contribuents de les activitats de l’AIMS, i oferim l’oportunitat de conèixer els estudiants i professors que fan que l’AIMS sigui un lloc especial on acostar-se a la música clàssica. En alguns casos convidem els col·laboradors a experimentar l’AIMS de primera mà, mitjançant l’organització de viatges en grup a l’AIMS Festival de Música de Solsona.

 

How to donate to Friends of AIMS US, Inc.

If you would like to donate directly from your on-line banking, please transfer the money to:
Friends of AIMS US, Inc.
Bank of America
ABA Routing number: 121000358
Account number: 3250 4320 4731

Or you might prefer to write a check to:
Friends of AIMS US, Inc.
10755 Scripps Poway Parkway, Suite 437
San Diego, CA 92131, USA

If you wish to donate in securities or stocks, please use the following information:
Brokerage:
E*TRADE Clearing LLC,
Harborside Financial Center, 501 Plaza 2
34 Exchange Place
Jersey City, NJ 07311, USA
Account Title: Friends of AIMS US, Inc.
Account: 3601-1827, DTC: 0385, Code 40

We are a 501(c)3 tax exempt corporation.  You will receive the donation receipt beginning of the year for your tax purposes.  We appreciate your support!

For any inquiries, please email to: info@friendsofaimsus.org

In addition to the donation, would you like to consider using AmazonSmile to help us on an on-going basis?

Your shopping experience with AmazonSmile is exactly the same, except Amazon donates a tiny fraction of your purchase to a charitable organization like us.

Please see follow this link, login into Amazon as usual, and shop.  The rest is automatic, and it does not cost you anything extra.
http://smile.amazon.com/ch/47-3738709

You can read about Amazon Smile program at their website, or here:
https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201365340