7 – 24 Agost 2020

La meva estada a Solsona va ser meravellosa però alhora va ser difícil. Ja fa bastant que vaig tornar de Catalunya,però tot i així les meves impressions són tan brillants que encara sento que estic allí. Vaig fer molts amics d’arreu del món del món, he après moltes coses i he pogut prácticar molt, cosa que en un futur em serà molt útil en la meva vida personal i professional .

Estic molt agraïda als meus professors, S. Ostrovsky, A. Viytovich i S. Zgraggen

Asya Anisimova

Alumne de violí, Armènia

L’AIMS Festival és l’únic festival pedagògic del país. Neix de l’AIMS Acadèmia i respon des dels seus orígens a una necessitat pedagògica: la interpretació. El Festival representa, doncs, una gran oportunitat per als joves estudiants d’arreu del món d’oferir el seu talent al públic, mentre que aquest pot gaudir en directe de les interpretacions dels qui de ben segur esdevindran excel·lents músics del demà.

L’AIMS Festival és també una oportunitat única d’escoltar solistes de les principals orquestres europees i catedràtics d’algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional.

Hi haurà més de 40 actuacions en diferents escenaris del Solsonès, Lleida, Cardona, Organyà, Moià i altres indrets de la Catalunya central; concerts de format clàssic, en auditoris, esglésies i teatres; concerts de l’AIMS Carrer i concerts de l’AIMS Social als hospitals, casals de gent gran, residències, associacions i cases particulars.

L’alt nivell dels estudiants, l’elevada intensitat de treball desenvolupat durant l’Acadèmia i l’excepcional qualitat dels professors donen com a resultat un festival singular, proper i de qualitat altíssima.