AIMS Festival

Benvolguts amics i amigues,

Estic molt emocionat que AIMS pugui celebrar-se aquest any!

Esperem prop de 60 joves talents extraordinaris de la zona Schengen i estem preparant uns 32 concerts en els millors llocs de Solsona, del Solsonès i en altres sis pobles més de la Catalunya Central.

Agraïm especialment el suport de la ciutat de Solsona, de l’Ajuntament de Solsona i de les altres administracions, municipis i persones involucrades en fer possible AIMS 2020 i en ajudar a garantir la seguretat en els temps actuals.

Ens encantaria donar-vos la benvinguda als nostres concerts i volem animar-vos a anar-hi! La nostra pàgina web s’actualitzarà constantment per poder accedir al programa d’aquest any, a les mesures de seguretat previstes i com obtenir entrades anticipades.

AIMS és una comunitat especial que uneix músics professionals i estudiants excel·lents de tot el món amb un públic que cada any gaudeix de la millor música en els lloc més bonics de la nostra estimada Solsona i el seu entorn.

Seguiu atents i fins aviat!


Peter Thiemann
President de la Fundació AIMS


L’AIMS Festival és l’únic festival pedagògic del país. Neix de l’AIMS Acadèmia i respon des dels seus orígens a una necessitat pedagògica: la interpretació. El Festival representa, doncs, una gran oportunitat per als joves estudiants d’arreu del món d’oferir el seu talent al públic, mentre que aquest pot gaudir en directe de les interpretacions dels qui de ben segur esdevindran excel·lents músics del demà.

L’AIMS Festival és també una oportunitat única d’escoltar solistes de les principals orquestres europees i catedràtics d’algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional.

Hi haurà més de 40 actuacions en diferents escenaris del Solsonès, Lleida, Cardona, Organyà, Moià i altres indrets de la Catalunya central; concerts de format clàssic, en auditoris, esglésies i teatres; concerts de l’AIMS Carrer i concerts de l’AIMS Social als hospitals, casals de gent gran, residències, associacions i cases particulars.

L’alt nivell dels estudiants, l’elevada intensitat de treball desenvolupat durant l’Acadèmia i l’excepcional qualitat dels professors donen com a resultat un festival singular, proper i de qualitat altíssima.